Pražené mandle v mliečnej čokoláde s ceylonskou škoricou.
Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. WINTER ALMONDS vznikajú postupným obaľovaním mandlí, vrstva po vrstve. Začíname pražením sicílskych mandlí priamo v našej pražičke, pretože len tak sa dá dosiahnuť ich maximálna čerstvosť. Následne sú obalené v čerstvej škorici a tak vznikajú chrumkavé mandľové guľôčky. Výsledok vo Vás vyvolá otázku: Čím je táto čokoláda také zvláštna? Predsa škoricou. Ochutnajte a objavíte nové chute. Bez škorice to už nepôjde.
Zoznam zložiek
Pražené mandle (25%), cukor, kakaové maslo, plnotučné mlieko, kakaová hmota, ceylonská škorca (1%). Emulgátor: sójový lecitín. Prírodná vanilka.Obsah kakaovej sušiny min. 33%Kakaové bôby Fino de AromaAlergény: MLIEKO, ORECHY, SÓJA .
Pre personalizáciu obsahu a vyhodnocovanie používame cookies tretích strán, vďaka tomu pre vás dokážeme na webe aj mimo neho zobrazovať relevantnejšie ponuky našich produktov.
Zber týchto dát nezapneme, pokiaľ nám k tomu nedáte súhlas.
Detailné nastavenia
Táto webová stránka využíva cookies na zlepšenie prehliadania webu a poskytovania ďalších funkcií.
Tieto údaje nebudú použité na identifikáciu alebo kontaktovanie.
Táto webová stránka využíva cookies tretích strán, pozri podrobnosti v politike ochrany osobných údajov.
Táto webová stránka využíva sledovacie cookies, pozri podrobnosti v politike ochrany osobných údajov.
Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, ako tento web používa cookies a localStorage, prečítajte si naše ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV
Kliknutím na tlačidlo Súhlasím dávate súhlas tejto webovej stránke uložiť malé kúsky dát na Vašom zariadení.
Kliknutím na tlačidlo Nesúhlasím popriete svoj súhlas s ukladaním cookies a dát localStorage pre túto webovú stránku, prípadne zmažete už uložené súbory cookie (niektoré časti webu môžu prestať fungovať správne).